EventExhibitionNews

Artist Talk: Take a Walk in The Park

Artist Talk:

Take a Walk in The Park

Dato:28. august 2020

Tid:19:30 - 21:00

Sted:Holmegaard Værk

Pris:0 - 125 kr.

Med udstillingen 'Take a Walk in The Park' er naturen er flyttet på Holmegaard Værk. Her - midt imellem rå betonvægge i de gamle industribygninger - blomstrer der af liv, farver og mønstre, der alle fylder dit sanseapparat med alskens indtryk og udtryk fra gulv til loft. Kunsteren bag hedder Maria Dubin, er uddannet fra École Nationale Superieure des Beaux Arts i Paris, og har rejst hele verden rundt med soloudstillinger i alt fra Tyskland til Sverige, Tunesien, Mexico og USA.

I anledning af udstillingens afslutning inviterer Holmegaard Værk til en unik artist talk med den talentfulde kunster bag udstillingen og faglig leder på Holmegaard Værk, Mette Bielefeldt Bruun, modereret af mag.art Cathrine Lefebvre. Undervejs vil flere af de stærke temaer i Dubins værker blive diskuteret, herunder natur, bæredygtighed og den globale verden samt spørgsmålet om, hvordan inspiration og impulser til nye kunstneriske projekter opstår. Alt sammen pakket ind i en uformel tone, hvor også mere kunstneriske emner som processer, teknikker og uddannelse vil blive berørt.

Efter talken vil der være mulighed for at se udstillingen helt tæt på og få en kort uformel snak med Dubin.Årskortholdere kommer gratis med til dette arrangement. Forudgående reservation er dog nødvendig. Der er et begrænset antal gratis pladser til årskortholdere

Som følge af COVID-19 og medfølgende restriktioner, sættes der kun et begrænset antal billetter til rådighed.

PRAKTISK INFO
Sted: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard (foredragssal, 1. sal)
Dato og tid: 28. august, 19.30 - 21.00
Alm. Billetpris: 125 kr.
Museumsforening, Næstved: 112,5 kr.
Årskortholder: 0 kr. (Begrænset antal. Reservation på forhånd påkrævet)

Bemærk: Årskort / museumsforeningskort skal kunne fremvises ved ankomst.